Δελτία Τύπου

Η ΔΕΚΑ στις γειτονιές της πόλης: Το Πανόραμα διεκδικεί τα αυτονόητα

Σε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση εξελίχθηκε η συνάντηση του επικεφαλής της ΔΕΚΑ Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου και στελεχών της παράταξης με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Γιαννάκο και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Πανοράματος.

Αφορμή για τη συνάντηση, στάθηκε η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση αξιοποίησης του Δημοτικού Κτήματος Αμυγδαλέζας στην οποία ο Σύλλογος Πανοράματος πρωτοπορεί, μεταξύ πολλών συλλόγων των βόρειων συνοικιών της πόλης μας.

Φυσικά, συζητήθηκαν οι βασικές ανάγκες και προβλήματα που χρονίζουν στην περιοχή του Πανοράματος και τα οποία αρκετούς μήνες τέθηκαν υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του Συλλόγου. Στην διαχρονική αδιαφορία για το Πανόραμα, φαίνεται να προστίθεται και η αδιαφορία ή στην καλύτερη περίπτωση αδικαιολόγητες καθυστερήσεις από την παρούσα δημοτική αρχή.

Ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος τόνισε στα μέλη του Συλλόγου Πανοράματος, ότι τα αιτήματά τους έχουν υλοποιήσιμες και εφικτές λύσεις. Η παράταξη ΔΕΚΑ θα συνδράμει στην ανάδειξη των προβλημάτων αλλά και λύσεων για τα αιτήματα του Πανοράματος .

Ο Σύλλογος Πανοράματος διαθέτει ένα διοικητικό συμβούλιο από πολύ ενημερωμένα μέλη που ζητούν τα αυτονότητα για την περιοχή τους στα πλαίσια του εφικτού. Αυτή τη

Εμείς από την πλευρά μας ως ΔΕΚΑ και μέσα από το θεσμικό μας ρόλο θα προωθήσουμε τα κύρια αιτήματα του Συλλόγου Πανοράματος και των κατοίκων της περιοχής,  ώστε να ενταχθούν στον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής.

Τον επικεφαλής της παράταξης ΔΕΚΑ συνόδευαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κωφός, η Τοπική Σύμβουλος Θρακομακεδόνων Αλεξάνδρα Παππά και ο Δημήτρης Κοζανίτης.

Από το ΔΣ του Συλλόγου Πανοράματος στη συνάντηση εκτός από τον Πρόεδρο κ. Γιαννάκο, συμμετείχαν οι κυρίες Τζίνα Μητροπούλου, Βάσω Λαμπαδιάρη και Ειρήνη Χριστοπούλου τους οποίους ευχαριστούμε για τον εποικοδομητικό διάλογο.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*