Συμβαίνει στον Δήμο Αχαρνών

Η ΔΕΚΑ τίμησε τους δολοφονηθέντες πατριώτες από τους Γερμανούς

Στην Αγία Τρίαδα στην Πάρνηθα, ένα ιερό χώρο γεμάτο από μνήμες για τους Μενιδιάτες τελέστηκε από την ΙΛΕΑ και πολιτιστικούς φορείς των Αχαρνών και των Θρακομακεδόνων τρισάγιο μνημόσυνο των εκτελεσμένων από τους Γερμανούς Ελλήνων πατριωτών, Μενιδιατών, Χασιωτών και Σαρακατσάνων τον Ιούλιο του 1944.

Σε μια τόσο σημαντική χρονική συγκυρία εν μέσω τουρκικών προκλήσεων καταλαβαίνει κανείς ότι αυτές οι εκδηλώσεις δεν είναι απλά εκδηλώσεις μνήμης, αλλά πράξεις αναζωπύρωσης του φρονήματος μας ως Έθνους.

Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Επικεφαλής Δημ. Παρ. ΔΕΚΑ

Η ατμόσφαιρά φορτίστηκε ακόμα περισσότερο από την παρουσία απογόνων των εκτελεσμένων οι οποίοι δεν μπορεί παρά να αισθάνονται υπερήφανοι για τους ήρωες προγόνους οι οποίοι δολοφονήθηκαν άδικα από τους Γερμανούς κατακτητές, λίγο πριν την απελευθέρωση.

O Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, με του Βαγγέλη Κατάρα, ο Θάνο Χρήστου και Αλεξάνδρα Παππά στην εκδήλωση τιμής και μνήμης της ΙΛΕΑ στην Πάρνηθα

Ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος με συμβούλους και στελέχη της Δημοτικής Παράταξης ΔΕΚΑ  παραβρέθηκαν σε αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση τιμής και μνήμης. Ήταν εκεί – και ως εκπρόσωπος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών ο Δημ. Σύμβουλος Βασίλης Λαζάρου, ο Τοπικός Σύμβουλος Αχαρνών Θάνος Χρήστου, η Τοπική Σύμβουλος Θρακομακεδόνων Αλεξάνδρα Παππά, ο επιλαχών Δημ. Σύμβ. Βαγγέλης Κατάρας.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*