Θρακομακεδόνες Συμβαίνει στον Δήμο Αχαρνών

Συγχαρητήρια στο Χρυσό Νηπιαγωγείο της πόλης μας! (video)

Με χαρά και ελπίδα μας γεμίζει κάθε θετική είδηση στην πόλη μας. Πολύ περισσότερο όταν αυτή προέρχεται από ένα νηπιαγωγείο!

Το 3ο Νηπιαγωγείο των Θρακομακεδόνων, με την εμπνευσμένη καθοδήγηση της Διευθύντριας Στέλλας Τούντα, κέρδισε το χρυσό βραβείο στα «EDUCATION LEADERS AWARDS» στην κατηγορία «Καινοτομία στη Διδασκαλία» .

Το βραβείο απονεμήθηκε για τη συμμετοχή στα έργο eTwinning «Η τέχνη οδηγός μου στις μέρες του κόσμου – Art Project Day», που υλοποιήθηκε το σχολικό έτος 2018-2019 από 195 νήπια και 16 εκπαιδευτικούς:

Με οδηγό, εργαλείο, αλλά και μέσο έκφρασης την Τέχνη και με έναυσμα 7 Παγκόσμιες Ημέρες χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με γνώσεις, δεξιότητες, συναισθήματα, αξίες και στάσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Στις Αχαρνές και στους Θρακομακεδόνες οι άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν, ας βγούν μπροστά. Ένας από αυτούς, η νηπιαγωγός Στέλλα Τούντα, έκανε τη δουλειά της με πολύ μεράκι! Της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ανέδειξε τα ταλέντα που κρύβουν τα παιδιά μας μέσα τους!

Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στα παιδιά που έβαλαν τη φαντασία τους και στους κηδεμόνες τους που στηρίζουν τα παιδιά και τους δασκάλους!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*